seo copywriter in Amsterdam zoekt graag jouw ultieme gungeluk blog
, ,

Wat is jouw ultieme gungeluk?

seo copywriter in Amsterdam zoekt graag jouw ultieme gungeluk blog

Gungeluk?

Gungeluk is het gelukzalige gevoel dat je spontaan overspoelt als je getuige bent van een geluksmoment van een ander. Het is een emotie waar je vaak van volschiet. Ik dan. Bijvoorbeeld als je op tv iemand een onmogelijke prestatie ziet leveren waarvan niemand had durven dromen dat het hem of haar ooit zou lukken.

Ultiem gungeluk

Ultiem gungeluk gaat nog een stapje verder. Dat krijg je als je aan het bewuste geluksmoment van de ander hebt mogen bijdragen. Hoe klein ook. Al is het maar in de vorm van een klein gebaar. Dit gevoel van geluk is zo intens en geeft zoveel energie, dat ik het ieder mens en iedere ondernemer gun om dagelijks te ervaren. Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat het je meer gaat brengen. Meer geluk, voldoening en gezondheid. En uiteindelijk meer geld. Om van te leven en om te kunnen weggeven voor nog meer ultiem gungeluk. Hoe fijn zou dat zijn?


“Als iedereen iedere dag ‘ultiem gungeluk’ zou ervaren, dan zou iedereen het iedere dag goed hebben.”

 

Voor mij zit ’t in schrijven

Ik ervaar ultiem gungeluk via het schrijven voor anderen. Als ik woorden in precies de juiste volgorde heb weten te zetten zodat ze het beste in een ondernemer naar boven halen. Op die momenten ervaart de ondernemer een soort ’thuiskomen’ in zijn of haar eigen verhaal en ik ‘ultiem gungeluk’. Omdat ik weet wat het je als ondernemer doet om eindelijk je verhaal concreet en online te hebben.

En voor jou?

Weet jij al waar jij ultiem gungeluk uit haalt?

FacebookLinkedInWhatsAppEmail
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 - Bureau Goed Gevonden