Kennis en kunde

Bureau Goed Gevonden helpt je online goed gevonden te worden door kennis en kunde vanuit twee werelden te combineren. De wereld van techniek en de wereld van online marketing.

Die werelden tezamen vormen de basis van de keuzes die we als team maken voor je merk, je teksten en je website.

Keuzes waar het belang van goed gevonden worden prevaleert boven ‘mooi’. Met maatwerk waar nodig en met standaarden waar dat verstandiger is. Zodat het ook nog betaalbaar blijft.

Daarmee komen de 6 belangrijkste disciplines om online goed gevonden te worden samen. Verenigd in twee, maximaal drie mensen binnen één aanpak:

  • online marketing
  • design
  • website development
  • SEO
  • tekstschrijven
  • usability

Waarom?

In onze economie moeten we het hebben van goede ondernemers. Goede, creatieve ondernemers die, zoals ik het zie, in de basis allemaal een ding gemeen hebben. En dat is dat ze anderen willen helpen.

Zolang je anderen echt wilt helpen, voelt werken niet als werken. En kom je er iedere dag graag je bed voor uit. Ook na je 67e.

Alleen ben je er dan nog niet…

Want hoe goed je ook bent. Hoe goed je anderen ook helpt. Als je als ondernemer niet goed gevonden wordt, dan verkoop je niets. 

Waarom onze klanten voor onze aanpak kiezen

Onze klanten kiezen voor onze totaalaanpak omdat wij designonline marketing, SEO, webteksten en je website als één project beschouwen. En daarom je verhaal echt goed kunnen vertellen. En geloofwaardig.

Hoe anders dan andere bureaus?

Onze totaalaanpak laat je doorpakken waar andere bureaus je laten vastlopen omdat zij je helpen met slechts een deel van het geheel.

Bijvoorbeeld met alleen tips, trucs, tekst of techniek om goed gevonden te worden.

Wij combineren die disciplines zodat je allereerst door mensen goed gevonden wordt. Waarna je bovendien via Google goed gevonden kunt worden.

FacebookLinkedInWhatsAppEmail
© 2020 - Bureau Goed Gevonden