Lees niet verder

Je wilt niet goed gevonden worden? Dat begrijp ik goed?

Lees dan vooral niet verder. Dat klinkt misschien niet aardig, maar ik bedoel het juist heel aardig. Ik wil je graag helpen, daar gaat het om. Ik wil je als ondernemer niet alleen helpen goed gevonden te worden. Maar ik wil je ook tijd besparen. Door om te beginnen je duidelijk te maken wat je op deze site kunt verwachten. En wat niet. Mocht je dus liever niet goed gevonden willen worden, lees dan niet verder.

Wat ik voor je kan doen

Mocht je toch doorlezen… kort over wat ik voor je kan doen.

Misschien herken je het wel. Je hebt een website maar je merkt dat er maar weinig bezoekers komen omdat je in de zoekresultaten van Google niet of nauwelijks voorkomt. En de bezoekers die op je site komen, die doen niet wat jij wilt dat ze online doen. Ze kopen niets van je, schrijven zich niet in voor je nieuwsbrief en nemen geen contact met je op. Ondanks je Google Adwords Campagne waar je redelijk wat geld aan uitgeeft, levert je website geen leads op. Je blijft geld uitgeven aan advertenties in de hoop dat er wat verandert, maar het heeft geen blijvend effect.

Het probleem?

Je website is nog niet overtuigend genoeg. Je website wordt door je bezoekers nog niet echt ‘goed’ gevonden. Laat staan dat je website goed ‘gevonden’ wordt.

De oplossing?

Search Engine Optimization (SEO). SEO is een manier waarop je website inhoudelijk aantrekkelijker en overtuigender wordt. Copywriting en usability zijn twee belangrijke aspecten waarmee je dit toepast. Naast het gebruik van de juiste websitetechniek. Doe je dit goed, dan ga je uiteindelijk ook met je website verkopen. En kun je bovendien besparen op je betaalde campagnes in Google omdat je uiteindelijk door Google beloond wordt met gratis top-posities in de organische zoekresultaten.

Ik help je als ondernemer:

  1. inhoudelijk goed gevonden te worden door o.a. je verhaal goed te beschrijven
  2. online goed gevonden te worden door een SEO-website voor je te laten maken

Hoe?

  1. door je allereerst te helpen aan inhoud met context en copy
  2. door daarna een website voor je te laten maken op basis van best practices
  3. door je te helpen met contentmarketing om blijven goed gevonden te worden

Waarom?

Omdat je meer uit je website wilt halen. Omdat je meer of leukere klanten wilt. En je daarvoor je merk goed wilt neerzetten om goed gevonden te worden. En te blijven. Zowel inhoudelijk door mensen als via Google.

Aan de slag?

Kijk hier voor mijn SEO-aanpak. Of ga direct naar mijn aanbod.

Of wil je alleen via-via gevonden worden?

Omdat je alleen via mond-tot-mondreclame je klanten vindt?

Bedenk dan:

  • dat mensen binnen je netwerk heel veel mensen kennen buiten je netwerk
  • dat dat mensen zijn die jij dus níet kent en die jóu niet kennen
  • dat al die mensen je eerst online goed moeten vinden
  • voordat ze (goed) over je gaan praten
  • laat staan bij je gaan kopen of je gaan aanbevelen…

Bedenk dus dat je zonder SEO een enorm potentieel aan nieuwe klanten laat liggen… En dat je met een goede SEO-aanpak deze omzet niet langer hoeft te laten liggen.

Of je was gewoon nieuwsgierig?

Daar hou ik van. Lees dan vooral verder.

Word goed gevonden door

FacebookLinkedInWhatsAppEmail
© 2020 - Bureau Goed Gevonden